???? RM1700 = 144HZ + AIR TRIGGER + 5100MAH + 5G? NUBIA PLAY 5G [UNBOXING + HANDS ON] - MALAYSIA ???

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Добавлено от admin
1 Просмотры
???? RM1700 = 144HZ + AIR TRIGGER + 5100MAH + 5G? NUBIA PLAY 5G [UNBOXING + HANDS ON] - MALAYSIA ????

video penuh boleh klik link :

link kalau korang nak cari Nubia Play 5G ni
1.
2.
3.

fuh, harga murah, penawaran gila.

tu je aku boleh cakap!!!

fb seller :

===================

so jom sama sama saksikan dan habiskan video ni, kalau tak habis, tak sayang korang. hahahaha

thanks kepada rakan rakan yang menyokong saya.
thanks kepada rakan rakan yang tak skip iklan di video saya =)

jom

============

Salam dan hi guys, selamat datang ke channel Izami Gadget.

please show some love guys

jom follow saya di:

Facebook :
Facebook page :
Instagram :
youtube :
twitter :

Thanks semua

#nubiaplay5g #144hz #765g #airtrigger #gamingphone2020
Категория
Dragon lord игра

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
Яндекс.Метрика